Visitatiediensten in Drenthe

Heeft u een vermoeden van diefstal op de werkvloer en wilt u daarom visitatiediensten uit laten voeren bij uw bedrijf in Drenthe? RSS Security biedt de oplossing. Wij zijn een betrouwbaar beveiligingsbedrijf uit Veenoord, vlak bij Emmen. Wij denken met u mee en zijn gespecialiseerd in horeca- en evenementenbegeleiding. Naast visitatiediensten in Drenthe voeren we werkzaamheden door heel Nederland uit. We beschikken over eigen vervoer, waarmee we snel ter plaatse zijn.

Soms zijn visitatiediensten noodzakelijk in de regio Drenthe

Helaas komt het voor dat diefstal door werknemers plaatsvindt, waardoor u genoodzaakt bent om visitatiediensten uit te laten voeren. Indien u aanwijzingen krijgt dat er door uw personeel gestolen wordt, zit u vaak echter met een aantal vragen en problemen:

  • Wordt er inderdaad gestolen of is er een ander probleem?
  • Is het uw eigen personeel dat steelt, of extern personeel?
  • Kent u de omvang van de diefstal?
  • Hoe lost u het probleem op zonder onrust te veroorzaken?

Wanneer het personeel ook op de hoogte is van de diefstallen, kan er een gespannen sfeer ontstaan waarin men elkaar met wantrouwen aankijkt. Deze werksfeer kan leiden tot een verminderde productiviteit en een hoger ziekteverzuim, waardoor uw schade nog groter wordt. Onze beveiligers leveren niet alleen visitatiediensten en beveiliging bij bedrijven in Drenthe, maar bieden verschillende beveiligingstaken aan door heel Nederland. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar beveiliging die snel ter plaatse is? Schakel dan onze wendbare en oplossingsgerichte Bike Patrol in.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Diefstal door personeel is voor veel bedrijven een probleem waar men niet goed raad mee weet. Wilt u voorkomen dat uw klanten (of personeel) tegen de regels in, artikelen meenemen? Ons ervaren beveiligingsbedrijf biedt u de helpende hand. Wij zijn een erkend leerbedrijf en beschikt over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. RSS Security voert visitatiediensten in Drenthe en ver daarbuiten uit. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14.