✔ Flexibele tijden

✔ Gespecialiseerd in horeca en evenementen

✔ Landelijk inzetbaar

Home » Security Emmen

De meest complete security in regio Emmen

RSS Security is een erkend leerbedrijf voor security in Veenoord, in de buurt van Emmen, en heeft zich sinds 2004 ontwikkeld tot een van de meest complete aanbieders van beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Onze beveiligers beveiligen uw bedrijf of evenement optimaal. Zij beschikken over een grote mate van oplossingsgerichtheid, effectiviteit en professionaliteit. Onze security in de regio Emmen heeft veel ervaring in de uitvoering van allround beveiligingstaken en is gespecialiseerd in horeca- en evenementenbegeleiding. Wij denken met u mee en daarom hebben we altijd een beveiligingspakket op maat.

Professionele beveiliging nodig?

Particuliere security van een gerenommeerd bedrijf nabij Emmen

Wij bieden als een van de weinige beveiligingsondernemers ook particuliere beveiliging aan. Bij particuliere beveiliging kunt u denken aan persoonsbeveiliging, close protection, VIP vervoer of de beveiliging in en rondom uw woning. Als expert in security in de omgeving van Emmen respecteren wij uw privacy, creëren we zoveel mogelijk veilige bewegingsruimte voor u en beveiligen we uw evenement of bedrijf optimaal.

Beveiliging van bedrijven

RSS Security is een expert bij security die de beveiliging van diverse bedrijven in de omgeving van Emmen verzorgt. Onze beveiligers zijn landelijk inzetbaar en beschikken over eigen vervoer. Zelfs wanneer uitdagende factoren een rol spelen, beveiligen onze vakmensen uit de regio Emmen uw bedrijf optimaal. Bijvoorbeeld voor het houden van toezicht, surveillance, verlenen van eerste hulp, hulp bieden bij calamiteiten en ontruiming. Wij zijn momenteel actief in de volgende sectoren:

Laat onze security uit Emmen uw evenement beveiligen

Zowel zichtbare als discrete beveiliging werkt preventief en de-escalerend. Onze betrouwbare en proactieve security uit de omgeving van Emmen beveiligt uw evenement of bedrijf op een verantwoordelijk manier. De medewerkers zijn getraind om onrustige situaties te herkennen en hier snel op in te springen. In het geval van ongewenst gedrag wordt er eerst mondeling toenadering gezocht. Wanneer de situatie uitmondt in agressief of gewelddadig gedrag, wordt er daadkrachtig en fysiek opgetreden door onze beveiligers.

Wij beschikken over erkende certificeringen

Wij beschikken ook over verschillende certificaten, waaronder Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Bent u op zoek naar professionals die u of uw bezittingen, nabij Emmen beveiligen? Of wilt u direct een offerte voor beveiliging op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)591 − 74 60 14

Stuur ons een bericht

    Uw bericht

    * altijd invullen

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.