Recreatiebeveiliging

Onze recreatiebeveiliging zorgt voor rust en veiligheid op uw vakantiepark. Een camping of bungalowpark moet een veilige plek voor iedereen zijn. RSS Security biedt u hierbij graag een helpende hand. Wij zijn een bedrijf uit Veenoord, in de buurt van Emmen. Onze beveiligers denken met u mee en beschikken over eigen vervoer, zodat zij zich snel kunnen verplaatsen.

Waarom u kiest voor onze recreatiebeveiliging

Gedurende de nacht houdt de beveiliger, of onze Bike Patrol, toezicht op de camping of bungalowpark. Ook is het mogelijk dat de surveillant een aantal keren per nacht op het camping of bungalowpark langskomt om te kijken of alles rustig en in orde is. De taken van de beveiliger op een vakantiepark kunnen met diverse werkzaamheden worden uitgebreid. U kunt hierbij denken aan:

  • Het ontvangen van gasten, na sluitingstijd
  • Het afsluiten van toiletgebouwen
  • Controleren van de sluiting van de horecagelegenheid
  • Het oplossen van kleine vragen of problemen van de gasten.

Wij als ervaren beveiligingsbedrijf echter zeer flexibel, waardoor het takenpakket van onze beveiligers naar uw wensen kan worden aangepast.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Met recreatiebeveiliging van RSS Security beschermt u uw hotel of vakantiepark tegen ongewenste gasten en overlast. We zijn gespecialiseerd in en evenementbegeleiding en horecabegeleiding. Daarnaast bieden we diverse soorten beveiliging aan, zoals betrouwbare luchthavenbeveiliging. Ons professionele beveiligingspersoneel helpt u graag verder. We staan geregistreerd als erkend leerbedrijf en zijn in het bezit van verschillende certificaten, zoals het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Bent u geïnteresseerd in onze recreatiebeveiliging? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14.