✔ Flexibele tijden

✔ Gespecialiseerd in horeca en evenementen

✔ Landelijk inzetbaar

Home » Preventieve security Emmen

Preventieve security in de regio Emmen

Preventieve beveiliging van RSS Security uit Veenoord, vlak bij Emmen, beschermt u op voorhand tegen inbraak, vandalisme en criminaliteit. Onze betrouwbare en proactieve beveiligers zorgen ervoor dat situaties niet uit de hand lopen.

Professionele beveiliging nodig?

Niet alleen preventieve security in de regio Emmen, maar door heel Nederland

Ons beveiligingsbedrijf biedt niet alleen preventieve beveiliging aan in de omgeving van Emmen; onze beveiligers zijn landelijk inzetbaar. We beschikken over eigen vervoer, waarmee we snel ter plaatse zijn. De werkzaamheden worden desgewenst in uniform of vrijetijdskleding uitgevoerd. Ook ontvangt u een uitgebreide rapportage. Wij besteden hier veel aandacht aan. Hierin vermelden wij uitgebreid wanneer welke werkzaamheden zijn uitgevoerd, de waarnemingen van onze beveiligers en eventuele onregelmatigheden.

Waarom preventieve beveiliging uw evenement beschermt

Het is erg fijn wanneer er een beveiliger zichtbaar op een locatie aanwezig is. Wordt er bijvoorbeeld bij een uitvaart veel pers verwacht? Of wilt u een risicovolle vlucht rustig laten verlopen? Dan bieden onze beveiligers de oplossing door alles in goede banen te leiden. Mochten er zich onverhoopt onregelmatigheden voordoen, dan wordt er door onze beveiligers direct actie ondernomen om de eventuele schade zoveel mogelijk te beperken. Onze Bike Patrol beveiligers zijn snel aanwezig wanneer het nodig is.

Neem contact met ons op

RSS Security is een erkend leerbedrijf dat is gespecialiseerd in horeca- en evenementenbeveiliging. We zijn in het bezit van verschillende certificaten, zoals het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Heeft u vragen over onze preventieve beveiliging in en rondom Emmen? U bereikt ons telefonisch op +31 (0)591 − 74 60 14. Vraag een offerte aan en ontdek welke oplossingen we u bieden.

Stuur ons een bericht

    Uw bericht

    * altijd invullen

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.