Betrouwbaar en proactief beveiligingspersoneel

Wanneer u zich in een situatie begeeft waarbij sprake is van verhoogd risico, hoge gevoeligheid of een diplomatiek karakter biedt ons betrouwbare beveiligingspersoneel voor u de oplossing. Heeft u al lang naar een persoonsbeveiliger gezocht? Wij bieden u de oplossing.

Bij RSS Security in Veenoord, vlak bij Emmen, vindt u verschillende soorten persoonsbeveiliging.

Zo kunt u kiezen voor:

  • Close Protection
  • Preventieve observatie voorverkenning
  • VIP vervoer

Ons beveiligingspersoneel probeert u hierbij zoveel mogelijk privacy en bewegingsruimte te geven als de situatie toestaat. Wij hebben dé persoonsbeveiliger waar u naar heeft gezocht. RSS Security is een erkend leerbedrijf en beschikt over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging.

Beveiligingspersoneel waar u op kunt rekenen

Bij Close Protection wordt u op nabije afstand beschermd door een of meerdere persoonsbeveiligers. Ons beveiligingspersoneel vergezelt u bij en onderweg naar afspraken. Hierbij stellen zij zich in de gewenste mate onopvallend op. Bij preventieve observatie en een voorverkenning analyseert ons beveiligingspersoneel eventuele risico’s op de route, tussenstops en de eindbestemming. Ook checken ze of er in uw agenda bepaalde gedragspatronen te herkennen zijn die een gevaar kunnen opleveren. Het doorbreken van het patroon, door een andere dag, tijdstip, route of vervoersmiddel te kiezen, verkleint het risico. Wanneer u door een verhoogd risico in verband met bijvoorbeeld bekendheid of diplomatieke betrekkingen graag vervoerd wordt door een professionele persoonsbeveiliger, staan we voor u klaar. Wij bieden u bekwame, ervaren chauffeurs met defensieve rijvaardigheid voor wie uw veiligheid de prioriteit is.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Heeft u al lang naar een betrouwbare persoonsbeveiliger gezocht? Ons beveiligingspersoneel is getraind en gescreend door politie en justitie. Ze zijn getraind om situaties te analyseren en snel te reageren op dreigingen. Zo vindt u de persoonsbeveiliger waar u naar heeft gezocht. Onze persoonsbeveiligers zijn discreet en hebben een geheimhoudingsplicht ten opzichte van opdrachtgevers. Door ons uitgebreide takenpakket vindt u waar u naar op zoek bent. Wij zijn overal in Nederland inzetbaar, beschikken over eigen vervoer en denken met u mee. Contacteer ons wanneer u direct een professionele persoonsbeveiliger nodig heeft of voor meer informatie over persoonsbeveiliging. Neem ook gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14.