Betrouwbaar en proactief beveiligingspersoneel

Wanneer u zich in een situatie begeeft waarbij sprake is van verhoogd risico, hoge gevoeligheid of een diplomatiek karakter biedt ons betrouwbare beveiligingspersoneel voor u de oplossing aan. Heeft u al lang naar een persoonsbeveiliger gezocht? Bij RSS Security in Veenoord, vlak bij Emmen, vindt u verschillende soorten persoonsbeveiliging.

Kies waarvoor u beveiligingspersoneel nodig heeft

U kunt kiezen voor de volgende diensten:

  • Close Protection
  • Preventieve observatie voorverkenning
  • VIP vervoer

Ons beveiligingspersoneel probeert u hierbij zoveel mogelijk privacy en bewegingsruimte te geven als de situatie toelaat. Vanwege deze bekwaamheid hebben wij zeker dé persoonsbeveiliger waar u naar heeft gezocht. RSS Security is een erkend leerbedrijf en beschikt over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging.

Beveiligingspersoneel waar u op kunt rekenen

Bij Close Protection wordt u op nabije afstand beschermd door een of meerdere persoonsbeveiligers. Ons beveiligingspersoneel vergezelt u bij en onderweg naar afspraken. Hierbij stellen zij zich in de gewenste mate onopvallend op. Bij preventieve observatie en een voorverkenning analyseert ons beveiligingspersoneel eventuele risico’s op de route, tussenstops en de eindbestemming. Ook checken ze of er in uw agenda bepaalde gedragspatronen te herkennen zijn die een gevaar kunnen opleveren. Het doorbreken van het patroon, door een andere dag, tijdstip, route of vervoersmiddel te kiezen, verkleint het risico. Wanneer u heeft gezocht naar een professionele persoonsbeveiliger die u vervoert vanwege een verhoogd risico in verband met bijvoorbeeld bekendheid of diplomatieke betrekkingen, vindt u bij ons wat u zoekt. Wij bieden u bekwame, ervaren chauffeurs aan met defensieve rijvaardigheid, voor wie uw veiligheid de prioriteit is.

Ons personeel is bekwaam en gecertificeerd

Heeft u al lang naar een betrouwbare persoonsbeveiliger gezocht? Ons beveiligingspersoneel is getraind en gescreend door politie en justitie. Ze zijn getraind om situaties te analyseren en snel te reageren op dreigingen. Zo vindt u de persoonsbeveiliger waar u naar heeft gezocht. Onze persoonsbeveiligers zijn discreet en hebben een geheimhoudingsplicht ten opzichte van opdrachtgevers. Wij zijn een van de beste beveiligingsbedrijven met een uitgebreid takenpakket. Hierdoor is ons beveiligingspersoneel breed inzetbaar op het gebied van beveiliging. Wij zijn overal in Nederland inzetbaar, beschikken over eigen vervoer en denken met u mee.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Om zo snel mogelijk gebruik te maken van de persoonsbeveiliger waar u naar heeft gezocht, neemt u direct contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over ons beveiligingspersoneel het huishoudelijk regelement of bel naar +31 (0)591 − 74 60 14. Neem ook gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.