Beveiliger 2 (MBO Opleiding) incl. Stage / BBL

RSS Security is een erkend leerbedrijf dat voortdurend in beweging is en met de tijd meegaat, die u een interne opleiding kan voorzien.

Lijkt het je leuk om te werken in de beveiliging?

Zorg dan dat je de juiste papieren haalt. Als je van nature alert, verantwoordelijk en hulpvaardig bent dan is dit de opleiding voor jou. Met deze beroepsgerichte opleiding MBO Beveiliger behaal je het officiële MBO-diploma Beveiliger 2.

Bij RSS-Secutity ben je gegarandeerd van een stage plek. De stage uren die je maakt worden vergoed met het wettelijk minimumloon.

Je studeert online en klassikaal je krijgt begeleiding door docenten uit de praktijk, tijdens de stage wordt je begeleid door erkende stagebegeleiders. De opleiding is te combineren met een baan. Wanneer je het diploma met succes hebt afgerond is er een mogelijkheid op een baan.

Wij zijn een door ECABO erkend leerbedrijf en zijn voorzien van ervaren trainers. Wij beschikken over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging.