Een opleiding in beveiliging volgen in Emmen

Wilt u een (interne) opleiding volgen in beveiliging bij een erkend leerbedrijf in Veenoord, in de omgeving van Emmen? Volg dan een opleiding bij ons. RSS Security is een bedrijf dat voortdurend in beweging is en met de tijd meegaat. Daarom zijn wij een opleidingsinstituut voor beveiliging in Emmen begonnen. Dit is mede gedaan om ons eigen personeel in de gelegenheid te stellen om de interne opleiding voor beveiliging te volgen.

Opleiding volgen in beveiliging bij een erkend opleidingsinstituut in Emmen

Wij zijn een door ECABO erkend leerbedrijf en zijn voorzien van ervaren trainers. Wij beschikken over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. De opleidingen die wij aanbieden zijn:

Deze worden ondersteund door mensen uit de praktijk en zij zijn bereid om al hun ervaringen, met betrekking tot het beveiligingswerk, met u te delen. Bij ons opleidingsinstituut voor de (interne) opleiding tot beveiliging in de buurt van Emmen bieden we ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. De cursussen die wij aanbieden zijn:

  • AED
  • BHV
  • BLS
  • EHBO
  • VCA

De cursussen worden gegeven in een vriendelijke en ongedwongen sfeer. Natuurlijk kunt u bij ons ook voor herhalingscursussen en andere noodzakelijke opleidingen terecht, zoals EHBO, VCA, AEDen BHV.

Voorkomen is beter dan genezen

Incidenten voorkomen is beter dan ze genezen. RSS Security beschikt over een team profilers die specifiek worden getraind in predictive profiling. Profilers herkennen afwijkend gedrag van terroristen en criminelen en nemen bij een dreiging extra beveiligingsmaatregelen om terrorisme en criminaliteit in de voorbereiding al te doen stoppen. We zetten profilers onder andere in tijdens evenementen, op recreatiegebieden, in winkelcentra en bij bedrijven met een verhoogd risico op een aanslag. We beschikken over eigen vervoer en zijn landelijk inzetbaar. Onze betrouwbare beveiligers hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit en denken met u mee.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze (interne) opleiding in beveiliging bij ons beveiligingsbedrijf? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met ons opleidingsinstituut voor beveiliging in Emmen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14 of door ons contactformulier in te vullen.