Keurmerk evenementenbeveiliging

Met gepaste trots brengen wij ons behaalde keurmerk evenementenbeveiliging onder uw aandacht. Op 9 januari j.l. onderging ons bedrijf RSS Security en zijn medewerkers hiervoor een initiële audit.

Met het behalen van dit keurmerk tonen wij aan, dat ons beveiligingsbedrijf beschikt over kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Verder kunt u bij ons altijd rekenen op een professionele dienstverlening. Al ons personeel is gediplomeerd, gescreend en houdt zich aan een gedragscode.

Met dit keurmerk tonen wij ook aan, dat onze interne huishouding op orde is. Hierbij valt o.a. te denken aan naleving van de geldende CAO, de verplichtingen jegens het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de belastingdienst.

Het keurmerk evenementenbeveiliging wordt afgegeven door de Vereniging Nederlandse Veiligheidsbranche. Niet onbelangrijk is te vermelden dat voor het behoud van het keurmerk ons bedrijf jaarlijks een tussentijdse audit ondergaat. Dit om kwaliteit en betrouwbaarheid steeds weer te blijven toetsen.

Al met al hopen wij met dit keurmerk u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.