Event beveiliging

Professionele beveiliging voor uw event, dat is waar RSS Security voor staat. Wij opereren landelijk en onze werknemers zijn getraind en ervaren op het gebied van event beveiliging. Zo beveiligen wij grote events zoals festivals, concerten en sportevents. Maar ook voor kleinere events zoals dorpsfeesten en braderieën kunt u ons inschakelen.

Hoe wij uw event beveiligen

Door het toepassen van diverse technieken en controles zoals:

Toegangscontrole en crowd control

Toegangscontrole op één of meerdere vlakken kan een eis zijn van de vergunningverlener met betrekking tot event beveiliging. Bijvoorbeeld door te controleren op leeftijd, het meedragen van verboden middelen of gevaarlijke voorwerpen. Maar u kunt toegangscontrole ook om praktische redenen overwegen. Denk hierbij aan de controle op de geldigheid van entreebewijzen. Na binnenkomst is het van belang dat grote groepen mensen gemakkelijk doorstromen, dat ze weten welke richting ze op moeten en dat er in geval van een ontruiming zo weinig mogelijk opstoppingen ontstaan. Onze mensen zijn getraind in crowd control.

Surveillance en service

Surveillance in het kader van event beveiliging heeft als doel het monitoren van mensen, verdachte gedragingen en gevaarlijke situaties. Onze mensen zijn getraind in de-escalerende technieken. Eerst wordt een mondelinge tactiek toegepast, waarna eventueel tot fysiek ingrijpen overgegaan wordt. Surveillance kan echter ook worden ingezet om service te verlenen aan uw gasten of bezoekers. Zo kunnen de beveiligers hen van informatie voorzien en hen doorverwijzen naar de juiste persoon.

Hulpverlening

De communicatielijnen naar de hulpverleners zijn kort, maar de eerste hulp kan door onze beveiligers worden verricht wanneer nodig. Bijvoorbeeld EHBO, basis brandbestrijding, ontruiming of bezoekers wegleiden van een onveilige situatie.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het beveiligen van uw event? Neem dan vrijblijvend contact op via RSS Security / MV Beveiliging : Tel. +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag direct een offerte aan.

// Neem contact met ons op

Deel deze pagina op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email