Verkeersbegeleiding

RSS-Security is de ideale partner voor een breed scala aan servicediensten op uw locatie of evenement. Een belangrijke schakel in de organisatie zijn onze  gecertificeerde verkeersregelaars.
Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van een landelijk geldende certificering, waarmee zij bevoegd zijn om door heel Nederland het verkeer te regelen. De medewerkers van RSS-Security  volgen de opleiding die hieraan ten grondslag ligt, ze werken volgens de normen en waarden van RSS-Security zodat professionaliteit en gastvrijheid de boventoon voeren.

In verschillende situaties kunnen verkeersregelaars cq. parkeermedewerkers het verkeer begeleiden.

Verkeersregelaars op de openbare weg tijdens bouw- of wegwerkzaamheden
Op (bouw)-locaties of tijdens wegwerkzaamheden is de verkeerssituatie veelal gewijzigd. Onze verkeersregelaars zijn opgeleid en gecertificeerd  om het verkeer op deze locaties en in deze situaties te coördineren, bouwverkeer doorgang te verlenen en een veilige verkeerssituatie te creëren.
Medewerkers zijn flexibel inzetbaar, doordat RSS-Security een landelijke dekking aan medewerkers heeft.

Verkeersbegeleiding tijdens evenementen
Een bezoeker aan een evenement verwacht van begin tot eind een goed verzorgde dag. Vaak komen er bij evenementen verkeersontregelende situaties kijken. De gecertificeerde verkeersregelaars van RSS-Security begeleiden de verkeersstromen gecoördineerd naar de beschikbare parkeerplaatsen, zodat de bezoekers comfortabel arriveren bij het evenement. Bij vertrek helpt de verkeersregelaar de bezoeker snel de weg naar huis te vinden.

Parkeerbegeleiding tijdens evenementen
De representatieve parkeermedewerkers van RSS-Security ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en begeleiden hen door de parkeervelden. Ook verzorgen zij zo nodig de correcte afhandeling van de kaartcontrole en/of de financiële afhandeling van parkeergelden.

Deel deze pagina op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
// Neem contact met ons op