Persoonsbeveiliging door RSS Security

Wanneer u zich in een situatie begeeft waarbij sprake is van verhoogd risico, hoge gevoeligheid of een diplomatiek karakter kan persoonsbeveiliging voor u de oplossing zijn. Neemt u gerust contact op met RSS Security voor een vrijblijvend advies.

Onze persoonsbeveiligers

De persoonsbeveiligers van RSS Security zijn getraind en gescreend door politie en justitie. Ze zijn getraind om situaties te analyseren en snel te reageren op dreigingen. Onze persoonsbeveiligers zijn discreet en hebben een geheimhoudingsplicht t.o.v. opdrachtgevers.

Close Protection

Bij close protection wordt u op nabije afstand beschermd door een of meerdere persoonsbeveiligers. Zij kunnen u vergezellen bij en onderweg naar afspraken. Hierbij stellen zij zich in de gewenste mate onopvallend op.

Preventieve observatie voorverkenning

Wanneer u zich op korte termijn onder begeleiding van persoonsbeveiliging naar een bepaalde locatie zal begeven, voeren onze beveiligers preventieve observatie en een voorverkenning uit. Zo analyseren zij eventuele risico’s op de route, tussenstops en de eindbestemming. Ook checken ze of er in uw agenda bepaalde gedragspatronen te herkennen zijn die een gevaar kunnen opleveren. Het doorbreken van het patroon, door een andere dag, tijdstip, route of vervoersmiddel te kiezen kan het risico kan verkleinen.

VIP vervoer

Wanneer u door een verhoogd risico in verband met bijvoorbeeld bekendheid of diplomatieke betrekkingen graag vervoerd wordt door een professionele persoonsbeveiliger, schakelt u RSS Security in. Wij bieden u bekwame, ervaren chauffeurs met defensieve rijvaardigheid wiens eerste prioriteit uw veiligheid is. We proberen u hierbij zoveel mogelijk privacy en bewegingsruimte te geven als de situatie toestaat.

Contacteer ons wanneer u direct een professionele persoonsbeveiliger nodig heeft of voor meer informatie over persoonsbeveiliging. RSS Security / MV Beveiliging : Tel. +31 (0)591 − 74 60 14.

Deel deze pagina op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
// Neem contact met ons op