RSS Security Hotelbeveiliging

De hotelbeveiliging van RSS Security is specifiek gericht op de combinatie tussen het uitvoeren van beveiligingstaken en hospitality werkzaamheden. Hierdoor zijn onze werknemers allround in te zetten in uw hotelonderneming.

Basistaken hotelbeveiliging

De basistaken van onze hotelbeveiligers zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden als surveillance, voorkomen en beheersen van calamiteiten, de-escalerend optreden, het voorkomen van geluidsoverlast, toezicht houden op de directe omgeving, verlenen van eerste hulp.

Allround hotelbeveiliging

Naast de basistaken voldoen onze mensen aan een aantal specifieke eisen waardoor ze inzetbaar zijn voor meer allround werkzaamheden binnen uw hotelonderneming, bijvoorbeeld voor receptie- en portierswerkzaamheden voor dag en nacht. Wij informeren nieuwe gasten en verwijzen deze door.

Onze hotelbeveiligers

De hotelbeveiligers van RSS Security zijn vriendelijk en gastvrij, discreet en integer, hebben zeer goede contactuele eigenschappen en een prima beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Omdat ze als visitekaartje voor uw onderneming fungeren hebben zij een benaderbare uitstraling en een verzorgd uiterlijk. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld de kleding. Indien gewenst verschijnen onze medewerkers in een driedelig kostuum, voorzien van het bekende ‘V-logo’.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst kunt u een afspraak met ons maken om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Om opvolgend een offerte te kunnen maken is het belangrijk om op de hoogte te zijn van uw specifieke situatie en wensen, de ruimtes en de risico’s. Voordat we starten maken we een risicoanalyse en een plan van aanpak.

Wilt u weten of hotelbeveiliging van RSS Security iets voor uw hotelonderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via RSS Security / MV Beveiliging : Tel. +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag direct een offerte aan.

Deel deze pagina op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
// Neem contact met ons op