Evenementenbeveiliging RSS Security

RSS Security is uw partner bij de beveiliging van uw evenement. Onze aanpak is oplossingsgericht doordat we de situatie analyseren en een risico inventarisatie maken. Voorkomen heeft uiteraard de voorkeur boven optreden.

Onze medewerkers zijn getraind in het monitoren van afwijkend gedrag, de-escalerende technieken en in hulpverlening. Zij staan overigens via moderne communicatietechnieken constant met elkaar in verbinding. Ditzelfde geldt voor de hulpdiensten, politie en brandweer bijvoorbeeld. Zo kunnen we snel schakelen wanneer een situatie onveilig dreigt te worden.

Evenementenbeveiliging nodig?

Bij evenementenbeveiliging denkt u misschien meteen aan grote festivals of concerten. Maar voor ieder evenement heeft RSS Security een pakket op maat. Zo beveiligen wij bijvoorbeeld ook beurzen, sportevenementen, dorpsfeesten en braderieën.

Hoe gaat RSS Security te werk bij evenementenbeveiliging?

Ieder evenement is anders. Dit is afhankelijk van de locatie, de directe omgeving, de doelgroep en het soort evenement. Een aantal diensten die RSS Security verleent zijn:

– Toegangscontrole
– Bewaken van statische posities
– Surveilleren
– Service verlenen
– Crowd control
– Hulpverlening

Zo kunnen we bijvoorbeeld toegangsbewijzen checken, identiteitsbewijzen controleren en een oppervlakkige fouillering toepassen. Ook monitoren we verdachte situaties en zorgen we dat nood- en vluchtroutes vrij zijn. We controleren op alcoholmisbruik en het handelen in verboden middelen. Indien nodig spreken we mensen aan op hun gedrag, wanneer dit niet het gewenste effect heeft grijpen we fysiek in.

Daarnaast nemen we een service verlenende rol in richting de bezoekers. Zo verwijzen we mensen door naar facilitaire voorzieningen, geven we alternatieve routes en leiden we bezoekers weg van onveilige situaties.

Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet handelen wij door de eerste hulpverlening toe te passen. Van basis brandbestrijding tot EHBO en evacuatie.

Organiseert u binnenkort een evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies via RSS Security / MV Beveiliging : Tel. +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag direct een offerte aan.

Deel deze pagina op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
// Neem contact met ons op