Bike Patrol: Beveiliging snel ter plaatse!

Moeten beveiligers snel ter plaatse zijn? Is het gebied moeilijk te bereiken met de auto en lopend te groot? Kies dan voor Bike Patrol van RSS-Security. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Bike Patrol?

Vaak moeten beveiligers snel ergens ter plaatse zijn om te assisteren. Dan kan het voorkomen dat de afstand tot de auto te groot en slecht bereikbaar is. Daarom zet RSS-Security beveiligers in die per fiets sneller ter plaatse van een calamiteit kunnen zijn. Surveilleren op de fiets; het zogeheten Bike Patrol. Snelle respons ook tijdens uw evenement belangrijk? Zet Bike Patrol van RSS-Security in.

Waarom Bike Patrol? Optimaal toezicht én ondersteuning.

Bike Patrol van RSS-Security is in het leven geroepen om onder andere gemeentes en politie te ondersteunen, om zo optimaal mogelijk toezicht te houden in een gebied met uitgaansgelegenheden en recreatie. Maar ook toezicht houden in winkelcentra en de directe omgeving behoort tot de flexibele mogelijkheden van RSS-Security Bike Patrol.

De beveiligers van RSS-Security Bike Patrol zijn makkelijk aanspreekbaar, snel, adequaat, wendbaar en kunnen op plaatsen komen waar dit met een auto niet mogelijk is. Doordat de (binnen)steden steeds meer autovrij worden én woongebieden gekenmerkt worden door groenstroken, woonerven en dertigkilometerzones is deze vorm van toezicht en surveillance ideaal.

De voordelen van Bike Patrol

  • wendbaar
  • snel ter plaatse
  • directe samenwerking
  • makkelijk aanspreekbaar

Bike Patrol: rust en toezicht

Onze beveiligers van RSS-Security Bike Patrol houden toezicht en zorgen ervoor dat de regels worden gehandhaafd. In verschillende gemeenten en ter ondersteuning van de plaatselijke politie zorgt RSS-Security Bike Patrol al geruime tijd voor rust en toezicht in de omgeving. De beveiligers van RSS-Security Bike Patrol spreken bezoekers van o.a. horecagelegenheden en evenementen aan op hun gedrag. Denk hierbij aan wildplassen en lawaaioverlast welke onder andere veroorzaakt wordt doordat de bezoekers in een groep huiswaarts te keren.

RSS-Security Bike Patrol

De beveiligers van RSS-Security hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van jeugd en bezoekers van horecagelegenheden en evenementen. De beveiligers zijn verantwoordelijk voor rust, veiligheid en toezicht. Door de directe aanpak, het aanspreken én het begeleiden bezoekers die overlast bezorgen in woonwijken op weg naar huis, heeft Bike Patrol zich de afgelopen jaren bewezen al uitstekende vorm van toezicht en surveillance.

Een directe samenwerking

Ook hebben de beveiligers van RSS-Security Bike Patrol de rust op grotere bungalowparken doen wederkeren door daar tijdens de nachten te surveilleren. De beveiligers helpen zoeken naar vermiste kinderen en houden alleen lopende (kleine) kinderen in het oog voor de veiligheid van deze kinderen. Verder zijn de beveiligers van RSS-Security Bike Patrol bekend met de aanpak bij grotere evenementen. Hierbij vormt zich een directe samenwerking tussen horeca, gemeente, politie en de beveiligers van RSS-Security Bike Patrol.

Meer weten over de mogelijkheden van Bike Patrol?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

// Neem contact met ons op

Deel deze pagina op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email