✔ Flexibele tijden

✔ Gespecialiseerd in horeca en evenementen

✔ Landelijk inzetbaar

Home » Bike Patrol: Beveiliging snel ter plaatse

Bike Patrol: Beveiliging snel ter plaatse

Met RSS Security Bike Patrol zijn de beveiligers snel ter plaatse. Vaak moeten beveiligers met spoed ergens aanwezig zijn om te assisteren. Het komt echter voor dat de gebieden niet te bereiken zijn met de auto. Daarom zetten wij beveiligers in die per fiets sneller ter plaatse van een calamiteit kunnen zijn.

Professionele beveiliging nodig?

Waarom Bike Patrol? Optimaal toezicht én ondersteuning

Toezicht houden op de fiets is in het leven geroepen om onder andere gemeentes en politie te ondersteunen, om zo optimaal mogelijk toezicht te houden in een gebied met uitgaansgelegenheden en recreatie. Maar ook toezicht houden in winkelcentra en de directe omgeving behoort tot onze flexibele mogelijkheden.

De voordelen van Bike Patrol

Waarom kiest u voor ons? Onze beveiligers houden toezicht en zorgen ervoor dat de regels worden gehandhaafd. De beveiligers van RSS Security Bike Patrol zijn adequaat en kunnen op plaatsen komen waar dit met een auto niet mogelijk is. Andere voordelen zijn:

 • Wendbaarheid
 • Beveiliging is snel ter plaatse
 • Directe samenwerking tussen horeca, gemeente, politie en onze beveiligers
 • Makkelijk aanspreekbaar

Doordat de (binnen)steden steeds meer autovrij worden én woongebieden gekenmerkt worden door groenstroken, woonerven en dertigkilometerzones, is deze vorm van toezicht en surveillance ideaal. In verschillende gemeenten en ter ondersteuning van de plaatselijke politie zorgt onze Bike Patrol al geruime tijd voor rust en toezicht in de omgeving. De beveiligers spreken bijvoorbeeld bezoekers van horecagelegenheden en evenementen aan op hun gedrag.

Beveiligers met jarenlange ervaring

De beveiligers van RSS Security hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van jeugd en bezoekers van horecagelegenheden en evenementen. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat beschikt over:

 • Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche
 • Certificaat Evenementenbeveiliging
 • Certificaat Beveiliging

Door de directe aanpak, het aanspreken én het begeleiden van bezoekers die overlast bezorgen in woonwijken op weg naar huis, heeft Bike Patrol zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende vorm van toezicht en surveillance. Ook bewaren onze beveiligers de rust op grotere bungalowparken door daar ’s nachts te surveilleren. We helpen zoeken naar vermiste kinderen en houden  (kleine) kinderen die alleen lopen in het oog.

Schakel onze Bike Patrol in

RSS Security is een betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Veenoord, vlak bij Emmen, dat gespecialiseerd is in horeca- en evenementenbeveiliging. We beschikken over eigen vervoer én zijn landelijk inzetbaar. Wij denken met u mee en komen onze afspraken na. Wilt u meer weten over de flexibele mogelijkheden van Bike Patrol? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Stuur ons een bericht

  Uw bericht

  * altijd invullen

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.