✔ Flexibele tijden

✔ Gespecialiseerd in horeca en evenementen

✔ Landelijk inzetbaar

Home » Bike Patrol

Bike Patrol: Beveiliging snel ter plaatse

Door de Bike Patrol van RSS Security uit Veenoord zijn de beveiligers snel ter plaatse. Vaak moeten beveiligers met spoed ergens aanwezig zijn om te assisteren. Het komt echter voor dat de gebieden niet te bereiken zijn met de auto. Daarom zetten wij beveiligers in die per fiets sneller ter plaatse van een calamiteit kunnen zijn.

Professionele beveiliging nodig?

Waarom Bike Patrol? Optimaal toezicht én ondersteuning

Toezicht houden op de fiets is in het leven geroepen om onder andere gemeentes en politie te ondersteunen, om zo optimaal mogelijk toezicht te houden in een gebied met uitgaansgelegenheden en recreatie. Maar ook toezicht houden in winkelcentra en de directe omgeving door middel van winkelbeveiliging behoort tot onze flexibele mogelijkheden.

De voordelen van Bike Patrol

Waarom kiest u voor ons beveiligingsbedrijf bij Emmen? Onze beveiligers houden toezicht en zorgen ervoor dat de regels worden gehandhaafd. De beveiligers van onze Bike Patrol zijn adequaat en kunnen op plaatsen komen die voor auto’s niet toegankelijk zijn. Andere voordelen van deze dienst zijn:

 • Wendbaarheid
 • Beveiliging is snel ter plaatse
 • Directe samenwerking tussen horeca, gemeente, politie en onze beveiligers
 • Makkelijk aanspreekbaar

De (binnen) steden worden steeds meer autovrij. Daarnaast worden woongebieden gekenmerkt door groenstroken, woonerven en dertigkilometerzones. Dit zorgt voor een vraag naar flexibel toezicht en beveiligingsmogelijkheden, zoals onze Bike Patrol. Ter ondersteuning van verschillende gemeente en de politie zorgt onze Bike Patrol al geruime tijd voor rust en veiligheid in de omgeving. De beveiligers spreken bijvoorbeeld bezoekers van horecagelegenheden en evenementen aan op hun gedrag als onderdeel van onze horecabeveiliging.

Beveiligers met jarenlange ervaring

De beveiligers van RSS Security hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van jeugd en bezoekers van horecagelegenheden en evenementen. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat beschikt over:

 • Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche
 • Certificaat Evenementenbeveiliging
 • Certificaat Beveiliging

De directe aanpak en de toegankelijkheid in alle gebied van onze Bike Patrol, is de dienst een uitstekende vorm van surveillance in woonwijken en op straat. Ook bewaart u aan de hand van onze Bike Patrol als onderdeel van uw recreatiebeveiliging de rust op grotere bungalowparken. We helpen onder andere zoeken naar vermiste kinderen en houden (kleine) kinderen die alleen lopen in het oog.

Schakel onze Bike Patrol in

RSS Security uit Veenoord is een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in horeca- en evenementbeveiliging. Als specialist bij Bike Patrol beschikken wij uiteraard over eigen vervoer dat landelijk inzetbaar is. Onze onderneming denkt graag met u mee en komt altijd zijn afspraken na. Wilt u meer weten over de flexibele beveiligingsmogelijkheden van Bike Patrol? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Stuur ons een bericht

  Uw bericht

  * altijd invullen

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.