Een van de meest volledige beveiligingsbedrijven in Nederland

Doordat er tegenwoordig zoveel beveiligingsbedrijven in Nederland zijn, is het lastig om te weten welke security bedrijven betrouwbaar zijn. RSS Security uit heeft ruim vijftien jaar ervaring in beveiliging. U vindt ons in Veenoord. Wij bieden zowel particuliere beveiliging aan als security voor bedrijven. Bij ons vindt u altijd een beveiligingspakket op maat. Onze beveiligers zijn door heel Nederland inzetbaar en hebben eigen vervoer.

Een van de beste beveiligingsbedrijven in Nederland biedt meer dan alleen beveiliging

Bent u op zoek naar security bedrijven die meer bieden dan alleen beveiliging? Door onze ervaring als een van de meest complete beveiligingsbedrijven in Nederland hebben we veel kennis van de beveiligingsbranche. U kunt bij ons dan ook terecht voor betrouwbaar beveiligingsadvies. Hierbij geven we u inzicht in de risico’s voor uw bedrijf, organisatie of evenement. Onze service stopt daar echter niet. We bieden u namelijk praktische en uitvoerbare tips om criminaliteit zoveel mogelijk te beperken. Ook kunt u bij ons terecht voor preventieve maatregelen, zodat u criminaliteit bij uw organisatie, bedrijf of evenement zelfs helemaal kunt oplossen.

Onze diensten lopen ver uiteen

Wij zijn een van de beste bedrijf voor security, waar u terecht kunt voor al uw beveiligingswensen. Zoals het beveiligingsbedrijven in Nederland betaamt, denken met u mee. Ons takenpakket op het gebied van security voor particulieren en bedrijven is dan ook erg divers. Wij bieden onder meer het volgende aan:

Naast het beveiligen van objecten, evenementen of panden, bieden we ook betrouwbare persoonsbeveiliging aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

RSS Security uit Veenoord is een van de meest betrouwbare en complete beveiligingsbedrijven in Nederland. Bij ons vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze security voor bedrijven of particulieren. Wij zijn een van de erkende beveiligingsbedrijven in Nederland die beschikken over verschillende certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten, zoals beveiligingsadvies van ons bedrijf nabij Emmen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14.