Compleet beveiligingsbedrijf in Nederland

RSS Security heeft zich sinds 2004 ontpopt tot een van de meest complete beveiligingsbedrijven in Nederland. Zowel voor particulieren als bedrijven. Onze beveiligers beschikken over een grote mate van oplossingsgerichtheid en hebben veel ervaring in de uitvoering van allround beveiligingstaken. Daarom hebben we altijd een beveiligingspakket op maat.

Particuliere beveiliging

Hierbij kunt u denken aan persoonsbeveiliging, close protection, VIP vervoer of de beveiliging in en rondom uw woning. Onze beveiligers respecteren uw privacy en creëren voor u zoveel mogelijk veilige bewegingsruimte.

Beveiliging van bedrijven in Nederland

RSS Security kan de beveiliging van diverse bedrijven in Nederland verzorgen.

Zelfs wanneer uitdagende factoren een rol spelen kunnen wij voor u beveiliging op maat leveren. Bijvoorbeeld voor het houden van toezicht, surveillance, verlenen van eerste hulp, hulp bieden bij calamiteiten en ontruiming.

De sectoren waar wij momenteel actief in zijn:
Evenementenbeveiliging
– Horecabeveiliging
– Winkelbeveiliging
– Recreatie beveiliging
– Objectbeveiliging
– Luchthavenbeveiliging
– Waarde- en geldtransport

Preventief en de-escalerend

Zowel zichtbare als discrete beveiliging kan preventief en de-escalerend werken. Onze beveiligers zijn getraind om onrustige situaties te herkennen en hier snel op in te springen. In het geval van ongewenst gedrag wordt er eerst mondeling toenadering gezocht. Wanneer de situatie uitmondt in agressief of gewelddadig gedrag wordt er daadkrachtig en fysiek opgetreden door onze beveiligers.

Bent u op zoek naar professionele beveiligingsbedrijven in Nederland? Of wilt u direct een offerte voor beveiliging op maat. Neem dan vrijblijvend contact op met RSS Security / MV Beveiliging : Tel. +31 (0)591 − 74 60 14.

// Neem contact met ons op