Winkelbeveiliging

Wij leveren goed opgeleide winkelbeveiliging die bij opening, sluiting of continue aanwezig zijn en toezicht houden. RSS-Security levert ook medewerkers voor uw geld- en of waardetransporten.

Onze winkelbeveiliging is bedoeld om zowel de klant als het personeel een veilig gevoel te geven. Dit doen we door een persoonlijke en menselijke aanpak te hanteren.
Mensen veranderen, situaties veranderen en jaargetijden veranderen. Van winkelend publiek tot diefstal, zakkenrollers, hangjongeren, samenscholing, georganiseerde criminaliteit en drug en/of alcoholverslaafden, geen dag is hetzelfde.

Iedere winkel heeft te maken met ander soort risicofactoren en dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw organisatie.

De gediplomeerde winkelbeveiligers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat. Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

We zoeken continu naar manieren en oplossingen om de veiligheid bij uw evenement of organisatie te waarborgen. Naast winkelbeveiliging bieden we nog vele andere soorten beveiliging. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)591 − 74 60 14.