Winkelbeveiliging

Wij leveren goed opgeleide winkelbeveiliging via beveiligers die bij opening en sluiting aanwezig zijn of constant aanwezig zijn en toezicht houden. Wij zijn een betrouwbaar beveiligingsbedrijf uit Veenoord, in de buurt van Emmen. RSS Security levert ook medewerkers voor uw geld- en of waardetransporten. De problemen die zich mogelijk voordoen in winkels of winkelcentra worden voor u opgelost.

Onze winkelbeveiliging lost uw problemen op

Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring als betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Onze experts zijn gespecialiseerd in horeca-, evenementen en winkelbeveiliging. Door de winkelbeveiliging van RSS Security in te huren, weet u dat uw problemen effectief en snel problemen opgelost worden. Hierbij kunt u denken aan problemen die zich voordoen in winkels in winkelcentra, zoals:

  • Diefstal
  • Hangjongeren
  • Samenscholing
  • Drugs- of alcoholverslaafden
  • Georganiseerde criminaliteit

Onze winkelbeveiliging is bedoeld om zowel de klant als het personeel een veilig gevoel te geven. Dit doen we door een persoonlijke en menselijke aanpak te hanteren. In het geval van diefstal door het eigenpersoneel, helpen wij u graag met visitatiediensten.

Wij zijn een breed inzetbare beveiliger

Bent u op zoek naar betrouwbaar beveiligingsadvies omtrent uw winkelbeveiliging? Ook dan kunt u terecht bij RSS Security uit Veenoord. Onze beveiligers zijn landelijk inzetbaar en beschikken over eigen vervoer. Ook beschikken wij over verschillende certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Dit zijn onze blijken van bekwaamheid voor zakelijke partners, zoals bijvoorbeeld in het geval van hotelbeveiliging. Daarnaast bewijst deze erkenning onze vaardigheden bij recreatiebeveiliging.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

We zoeken continu naar manieren en oplossingen om de veiligheid van uw evenement of organisatie te waarborgen. Naast winkelbeveiliging bieden we nog vele andere soorten beveiliging, waaronder wendbare Bike Patrol. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)591 − 74 60 14.