Winkelbeveiliging

Wij leveren goed opgeleide winkelbeveiliging via beveiligers die bij opening en sluiting aanwezig zijn of constant aanwezig zijn en toezicht houden. Wij zijn een betrouwbaar beveiligingsbedrijf uit Veenoord, in de buurt van Emmen. RSS Security levert ook medewerkers voor uw geld- en of waardetransporten. De problemen die zich mogelijk voordoen in winkels of winkelcentra worden voor u opgelost.

Winkelbeveiliging lost uw problemen op

Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring als betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in horeca- en evenementenbegeleiding. Door winkelbeveiliging van RSS Security in te huren, weet u dat uw problemen effectief en snel problemen opgelost worden. Hierbij kunt u denken aan problemen die zich voordoen in winkels in winkelcentra, zoals:

  • Diefstal
  • Hangjongeren
  • Samenscholing
  • Drugs- of alcoholverslaafden
  • Georganiseerde criminaliteit

Onze winkelbeveiliging is bedoeld om zowel de klant als het personeel een veilig gevoel te geven. Dit doen we door een persoonlijke en menselijke aanpak te hanteren. Bent u op zoek naar betrouwbaar beveiligingsadvies? Ook dan kunt u terecht bij RSS Security. Onze beveiligers zijn landelijk inzetbaar en beschikken over eigen vervoer. Ook beschikken wij over verschillende certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

We zoeken continu naar manieren en oplossingen om de veiligheid bij uw evenement of organisatie te waarborgen. Naast winkelbeveiliging bieden we nog vele andere soorten beveiliging, waaronder wendbare Bike Patrol. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)591 − 74 60 14.