Verkeersregelaars / EHBO

RSS-Security is de ideale partner voor een breed scala aan servicediensten op uw locatie of evenement. Een belangrijke schakel in de organisatie zijn onze landelijk geldende gecertificeerde verkeersregelaars, waarmee zij bevoegd zijn om door heel Nederland het verkeer te regelen, ze werken volgens de normen en waarden van RSS-Security zodat professionaliteit en gastvrijheid de hoogste prioriteit heeft. In verschillende situaties kunnen verkeersregelaars cq. parkeermedewerkers het verkeer begeleiden.

Verkeersregelaars op de openbare weg tijdens bouw- of wegwerkzaamheden

Op (bouw)-locaties of tijdens wegwerkzaamheden is de verkeerssituatie veelal gewijzigd. Onze verkeersregelaars zijn opgeleid en gecertificeerd om het verkeer op deze locaties en in deze situaties te coördineren, bouwverkeer doorgang te verlenen en een veilige verkeerssituatie te creëren.

Verkeersbegeleiding tijdens evenementen

Een bezoeker aan een evenement verwacht van begin tot eind een goed verzorgde dag. Vaak komen er bij evenementen verkeersontregelende situaties kijken. De verkeersregelaars van RSS-Security begeleiden de verkeersstromen gecoördineerd naar de beschikbare parkeerplaatsen, zodat de bezoekers comfortabel arriveren en vertrekken van het evenement.

Parkeerbegeleiding tijdens evenementen

De representatieve parkeermedewerkers van RSS-Security ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en begeleiden hen door de parkeervelden. Ook verzorgen zij zo nodig de correcte afhandeling van de kaartcontrole en/of de financiële afhandeling van parkeergelden.

De gediplomeerde verkeersregelaars van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat. Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)591 − 74 60 14.