Uitvaartbeveiliging

Uitvaartbeveiliging neemt zorgen uit handen. Bij een uitvaart waar veel publiek en/of pers wordt verwacht of een uitvaart waarbij de emoties eventueel hoog op kunnen lopen, kan uitvaartbeveiliging nodig zijn.

RSS-Security beschikt over deskundige en representatieve beveiligers die tijdens een uitvaart op de achtergrond preventief aanwezig kunnen zijn en indien nodig bij hoogoplopende emoties, ongewenst bezoek of een grote toeloop kunnen optreden. Het is ook mogelijk om een VIP chauffeur in te huren zodat u veilig op uw bestemming aankomt.

Uitvaartbeveiliging van RSS-Security zorgt ervoor dat ten tijde van de uitvaart het onroerend goed bewaakt wordt. Het gaat om het vroegtijdig signaleren van ongewenste personen. Wij beveiligen de eigendommen van u en uw dierbaren. Onze dienstauto en onze beveiligers ter plaatse zorgen voor een preventieve werking in en om het huis.

Inbrekers worden steeds creatiever, maar hebben ook steeds minder respect voor de medemens. Het komt in onze huidige samenleving steeds vaker voor dat inbrekers gebruik maken van uw verdriet. Want maar al te vaak gebeurt een inbraak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart. Inbrekers weten dan vrijwel zeker dat er op dat moment niemand thuis is. Inbrekers lezen overlijdensadvertenties in de krant of op social media, opzoek naar adressen om in te breken.

Als u graag betrouwbaar beveiligingsadvies ontvangt, helpen we u daar graag bij.
Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging. De gediplomeerde beveiligers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat.