Uitvaartbeveiliging

Uitvaartbeveiliging van RSS Security zorgt ervoor dat ten tijde van de uitvaart het onroerend goed bewaakt wordt. Het gaat om het vroegtijdig signaleren van ongewenste personen. Wij beveiligen de eigendommen van u en uw dierbaren. Onze dienstauto en onze beveiligers ter plaatse zorgen voor een preventieve werking in en om het huis. Ramen en deuren worden gecontroleerd en er wordt een ronde gemaakt door de straat en de omgeving. Vraag gerust een vrijblijvende uitvaart security offerte aan.

Uitvaartbeveiliging heeft een preventieve werking

Inbrekers worden steeds creatiever, maar hebben ook steeds minder respect voor de medemens. Het komt in onze huidige samenleving steeds vaker voor dat inbrekers gebruik maken van uw verdriet. Want maar al te vaak gebeurt een inbraak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart. Inbrekers weten dan vrijwel zeker dat er op dat moment niemand thuis is. Inbrekers lezen overlijdensadvertenties in kranten, op zoek naar adressen om in te breken. Door een vrijblijvende uitvaart security offerte van RSS Security aan te vragen, ontdekt u alle mogelijkheden om uw pand te beschermen terwijl u bij de uitvaart bent.

Uitvaartbeveiliging neemt zorgen uit handen

Bij een uitvaart waar veel publiek en/of pers wordt verwacht of een uitvaart waarbij de emoties eventueel hoog op kunnen lopen, kan uitvaartbeveiliging nodig zijn. RSS Security beschikt over deskundige en representatieve beveiligers die tijdens een uitvaart op de achtergrond preventief aanwezig kunnen zijn en indien nodig bij hoogoplopende emoties, ongewenst bezoek of een grote toeloop kunnen optreden. Het is ook mogelijk om VIP drivers in te huren zodat u veilig op uw bestemming aankomt. Als u graag betrouwbaar beveiligingsadvies ontvangt, helpen we u daar graag bij. Vraag ook gerust een uitvaart security offerte aan voor deze speciale vorm van evenementenbeveiliging.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u tijdens de uitvaart geen ongewenste personen in en rondom uw onroerend goed? En tijdens de uitvaart ook geen ongenodigde gasten? Vraag dan een uitvaart security offerte aan bij ons betrouwbare beveiligingsbedrijf. Bij vragen kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14. Neem gerust contact met ons op.