SUS-Team / Bike Patrol

Met RSS-Security SUS-Team zijn de beveiligers snel ter plaatse. Vaak moeten beveiligers met spoed ergens aanwezig zijn om te assisteren. Het komt echter voor dat de gebieden niet te bereiken zijn met de auto. Daarom zetten wij beveiligers in die per fiets sneller ter plaatse van een calamiteit kunnen zijn.

Doordat de (binnen)steden steeds meer autovrij worden en woongebieden gekenmerkt worden door groenstroken, woonerven en dertig kilometer zones, is deze vorm van toezicht en surveillance ideaal. In verschillende gemeenten en ter ondersteuning van de plaatselijke politie. Toezicht houden op de fiets is in het leven geroepen om onder andere gemeentes en politie te ondersteunen, om zo optimaal mogelijk toezicht te houden in een gebied met uitgaansgelegenheden en recreatie. Maar ook toezicht houden in winkelcentra en de directe omgeving behoort tot onze flexibele mogelijkheden. De beveiligers spreken bijvoorbeeld bezoekers van horecagelegenheden en evenementen aan op hun gedrag.

Onze Bike Patrol zorgt voor rust en toezicht in de omgeving.

Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging.
De gediplomeerde beveiligers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat.