Servicemedewerkers

Deze medewerkers hebben gastvrijheid en service als een van onze kernwaarden hoog in het vaandel staan. Service medewerkers kunnen zorgen voor de roulatie van het team, als controleur staan bij de ticket controle of bepaalde belangrijke doorgangen op locatie.

Natuurlijk hebben de service medewerkers oog voor detail en zien ze dagelijks veel gebeuren waarop deze op de juiste manier anticiperen. De flexibele servicemedewerker is het visitekaartje van de organisatie die zij vertegenwoordigen en staan de gasten namens deze opdrachtgever te woord.

Onze representatieve service medewerkers worden voorafgaand aan het evenement tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. Zij zorgen voor een gastvrij ontvangst op uiteenlopende evenementen, zoals beurzen, congressen, openingen, concerten, VIP-arrangementen, premières en rondleidingen.

De Service medewerkers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat. Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging.