Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is het geheel van beveiliging, portiers, receptiediensten op een bepaald object.

Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. En wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken

Zowel voor overdag als in de nacht leveren we beveiligers aan. Onze beveiligers zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn onze beveiligers in het bezit van een geldige EHBO en/of BHV certificaat. Als u op zoek bent naar betrouwbare objectbeveiliging, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij RSS-Security. We zijn altijd bezig met het waarborgen van veiligheid. Dit doen we met veel passie voor ons vak. We komen altijd met een gepaste oplossing.

Al onze werknemers zijn ervaren, flexibel en gastvrij. Uw situatie wordt altijd behandeld met veel privacy, waarbij we focussen op veiligheid. Wij zijn een erkend leerbedrijf en we zijn in het bezit van verschillende certificaten, zoals het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging.