Hotelbeveiliging

De basistaken van onze hotelbeveiligers zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden als surveillance, voorkomen en beheersen van calamiteiten, de-escalerend optreden, het voorkomen van geluidsoverlast, toezicht houden op de directe omgeving, verlenen van eerste hulp.

Het takenpakket van onze hotelbeveiligers

Naast de basistaken voldoen onze mensen aan een aantal specifieke eisen waardoor ze inzetbaar zijn voor meer allround werkzaamheden binnen uw hotelonderneming, bijvoorbeeld voor receptie- en portierwerkzaamheden voor dag en nacht.

Wij beschikken over diverse keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging. Hiermee bieden wij u de zekerheid die u zoekt.

Vraag een vrijblijvende offerte voor onze hotelbeveiliging aan

Om een offerte voor hotelbeveiliging te kunnen maken is het belangrijk voor ons om op de hoogte te zijn van uw specifieke situatie en wensen, de ruimtes en de risico’s. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)591 − 74 60 14.