Een vrijblijvende hotelbeveiliging offerte

Met een hotelbeveiliging offerte van RSS Security weet u precies waar u aan toe bent. Onze hotelbeveiliging is specifiek gericht op de combinatie tussen het uitvoeren van beveiligingstaken en hospitality werkzaamheden. Hierdoor zijn onze werknemers allround in te zetten in uw hotelonderneming. Wij beschikken over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Hiermee bieden wij u de zekerheid die u zoekt.

Met onze hotelbeveiliging offerte weet u wat u kunt verwachten

Waarom kiest u voor ons? De hotelbeveiligers van RSS Security zijn vriendelijk en gastvrij, discreet en integer, hebben zeer goede contactuele eigenschappen, denken met u mee en hebben een prima beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Omdat ze als visitekaartje voor uw onderneming fungeren, hebben zij een benaderbare uitstraling en een verzorgd uiterlijk. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld de kleding. Indien gewenst verschijnen onze medewerkers in een driedelig kostuum, voorzien van het bekende ‘V-logo’. Daarnaast beschikt ons beveiligingsbedrijf over eigen vervoer en zijn we landelijk inzetbaar. Zo ook als uw hotel gespecialiseerde horecabeveiliging nodig heeft.

Het takenpakket van onze hotelbeveiligers

De basistaken van onze hotelbeveiligers zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden als surveillance, voorkomen en beheersen van calamiteiten, de-escalerend optreden, het voorkomen van geluidsoverlast, toezicht houden op de directe omgeving, verlenen van eerste hulp. Als u vermoed dat gasten of personeel zich schuldig maken aan diefstal schakelt u ook onze visitatiediensten in. Naast de basistaken voldoen onze mensen aan een aantal specifieke eisen waardoor ze inzetbaar zijn voor meer allround werkzaamheden binnen uw hotelonderneming, bijvoorbeeld voor receptie- en portierwerkzaamheden voor dag en nacht. Wij informeren nieuwe gasten en verwijzen deze door.

Vraag een vrijblijvende offerte voor onze hotelbeveiliging aan

Allereerst kunt u een afspraak met ons maken om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor proactieve hotelbeveiliging, betrouwbare recreatiebeveiliging en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in horeca- en evenementenbeveiliging. U bereikt ons kantoor in Veenoord, vlak bij Emmen, door te bellen naar +31 (0)591 − 74 60 14. Om opvolgend een offerte voor hotelbeveiliging te kunnen maken is het belangrijk voor ons om op de hoogte te zijn van uw specifieke situatie en wensen, de ruimtes en de risico’s. Wij als erkend leerbedrijf helpen u graag verder.