Horecabeveiliging

Bent u op zoek naar betrouwbare horecabeveiliging voor uw onderneming? Wanneer u een horecaonderneming runt, bent u zich ongetwijfeld bewust van de risico’s. Ongewenst gedrag kan de sfeer flink verpesten voor uw gasten en daarbij kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.

Of u nu een restaurant, bar, club, café of discotheek runt; onze horecabeveiligers staan voor u klaar. RSS-Security is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in horeca- en evenementenbeveiliging.

Onze horecabeveiliging op maat

Hoewel een grote sterke arm voor uw deur ongewenst gedrag zal afschrikken, benadert ons beveiligingsbedrijf horecabeveiliging graag vanuit een positief perspectief. Onze beveiligers zijn betrouwbaar, gastvrij, vriendelijk, flexibel en geven uw gasten een veilig gevoel. Ze zijn een verlengstuk van uw horecaonderneming.

Door proactief en alert te zijn, worden veel risicosituaties opgelost voordat ze escaleren. Door middel van natuurlijk overwicht en training in de-escalatie zal een risicosituatie altijd eerst mondeling beslecht worden. Pas wanneer dit geen effect heeft en de situatie direct gevaar oplevert voor uw gasten, zal fysiek worden opgetreden.

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De gediplomeerde beveiligers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat. Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging.

Wilt u weten wat onze horecabeveiliging voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag direct een offerte aan.