Een oplossingsgerichte en proactieve evenementenbeveiliger

Een proactieve, oplossingsgerichte en betrouwbare evenementenbeveiliger vindt u bij RSS Security. Wij zijn uw partner bij de beveiliging van uw evenement. Ons bedrijf gespecialiseerd in horeca- en evenementenbegeleiding. Onze aanpak is oplossingsgericht doordat we de situatie analyseren en een risico-inventarisatie maken. Voorkomen heeft uiteraard de voorkeur boven optreden. Wij beschikken over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging.

Een evenementenbeveiliger op maat

Bij evenementenbeveiliging denkt u misschien meteen aan grote festivals of concerten. Maar voor ieder evenement heeft RSS Security een pakket op maat. Zo beveiligen wij bijvoorbeeld ook beurzen, sportevenementen, dorpsfeesten en braderieën. Ieder evenement is anders. Dit is afhankelijk van de locatie, de directe omgeving, de doelgroep en het soort evenement.

Het takenpakket van een evenementenbeveiliger

Het takenpakket van een evenementenbeveiliger omvat veel werkzaamheden. Een evenementenbeveiliger van erkend leerbedrijf RSS Security is getraind in het monitoren van afwijkend gedrag, de-escalerende technieken en in hulpverlening. Zij staan overigens via moderne communicatietechnieken constant met elkaar in verbinding. Ditzelfde geldt voor de hulpdiensten, politie en brandweer bijvoorbeeld. Zo kunnen we snel schakelen wanneer een situatie onveilig dreigt te worden. Een aantal diensten die wij verlenen, zijn:

  • Toegangscontrole
  • Bewaken van statische posities
  • Surveilleren
  • Service verlenen
  • Crowd control
  • Hulpverlening

Zo kunnen we bijvoorbeeld toegangsbewijzen checken, identiteitsbewijzen controleren en een oppervlakkige fouillering toepassen. Ook monitoren we verdachte situaties en zorgen we dat nood- en vluchtroutes vrij zijn. We controleren op alcoholmisbruik en het handelen in verboden middelen. Indien nodig spreken we mensen aan op hun gedrag. Wanneer dit niet het gewenste effect heeft, grijpen we fysiek in. Daarnaast nemen we een service verlenende rol in richting de bezoekers. Zo verwijzen we mensen door naar facilitaire voorzieningen, geven we alternatieve routes aan en leiden we bezoekers weg van onveilige situaties. Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet, handelen wij door de eerstehulpverlening toe te passen. Van basis brandbestrijding tot EHBO en evacuatie.

Vraag direct een offerte aan

U vindt ons beveiligingsbedrijf in Veenoord, in de omgeving van Emmen. Onze beveiligers zijn echter landelijk inzetbaar en beschikken over eigen vervoer. Zij denken met u mee in oplossingen. Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u een proactieve, accurate, goed opgeleide en getrainde evenementenbeveiliger? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies van de specialist via +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag direct een offerte aan.