Een oplossingsgerichte en proactieve evenementenbeveiliger

Een proactieve, oplossingsgerichte en betrouwbare evenementenbeveiliger vindt u bij RSS Security uit Veenoord. Wij zijn uw partner bij de beveiliging van uw evenement. Ons bedrijf is gespecialiseerd in horeca- en evenementenbegeleiding. Onze aanpak is oplossingsgericht doordat we de situatie analyseren en een risico-inventarisatie maken. Als evenementenbeveiliger heeft voorkomen bij ons uiteraard de voorkeur boven optreden.

Een evenementenbeveiliger met de vaardigheden voor uw situatie

Bij evenementenbeveiliging denkt u misschien vooral aan grote festivals of concerten. RSS Security geeft echter ook voor andere evenementen een pakket op maat voor u. Zo beveiligen wij bijvoorbeeld ook beurzen, sportevenementen, dorpsfeesten en braderieën. We verzorgen voor u zelfs uitvaartbeveiliging. Ieder evenement is anders, afhankelijk van de locatie, de directe omgeving, de doelgroep en de soort. In alle gevallen weten wij echter precies hoe we de veiligheid moeten waarborgen. Niet voor niets beschikken wij als evenementenbeveiliger over diverse erkende certificaten, zoals het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, het Certificaat Evenementenbeveiliging en het Certificaat Beveiliging.

Het takenpakket van een evenementenbeveiliger

Het takenpakket van een evenementenbeveiliger omvat veel werkzaamheden. Een evenementenbeveiliger van erkend leerbedrijf RSS Security is getraind in het monitoren van afwijkend gedrag, de-escalerende technieken en in hulpverlening. Zij staan overigens via moderne communicatietechnieken constant met elkaar in verbinding. Ook hebben ze korte lijntjes met hulpdiensten, de politie en de brandweer. Zo kunnen we snel schakelen wanneer een situatie onveilig dreigt te worden. Een aantal diensten die wij verlenen, zijn:

  • Toegangscontrole
  • Bewaken van statische posities
  • Surveilleren
  • Service verlenen
  • Crowd control
  • Hulpverlening

Het is onze missie om als breed inzetbare evenementenbeveiliger inzetbaar te zijn.

Deze taken voeren wij voor u uit

Binnen deze diensten verzorgen wij taken als het checken van toegangsbewijzen, identiteitsbewijzen controleren en een oppervlakkige fouillering toepassen. Ook monitoren we verdachte situaties en zorgen we dat nood- en vluchtroutes vrij zijn. We controleren op alcoholmisbruik en het handelen in verboden middelen. Indien nodig spreken we mensen aan op hun gedrag. Wanneer dit niet het gewenste effect heeft, grijpen we fysiek in. Daarnaast nemen we een service verlenende rol in richting de bezoekers. Zo verwijzen we mensen door naar facilitaire voorzieningen, geven we alternatieve routes aan en leiden we bezoekers weg van onveilige situaties. Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet, handelen wij door de eerstehulpverlening toe te passen. Van basis brandbestrijding tot EHBO en evacuatie.

Vraag direct een offerte aan

U vindt ons beveiligingsbedrijf in Veenoord, in de omgeving van Emmen. Onze beveiligers zijn echter landelijk inzetbaar en beschikken over eigen vervoer. Zij denken met u mee in oplossingen. Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u een proactieve, accurate, goed opgeleide en getrainde evenementenbeveiliger? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies van de specialist via +31 (0)591 − 74 60 14 of vraag direct een offerte aan.