Beveiligingsadvies in de regio Emmen

Voor betrouwbaar beveiligingsadvies kunt u terecht bij RSS Security in Veenoord, vlak bij Emmen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben ruim vijftien jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Wij bieden effectieve, preventieve, oplossingsgerichte en proactieve beveiligers die met u meedenken. RSS Security is gespecialiseerd in horeca- en evenementenbeveiliging en helpt u graag uit de brand.

Het meest betrouwbare beveiligingsadvies uit de omgeving van Emmen

Elke branche heeft te maken met specifieke vormen van criminaliteit, er kan bijvoorbeeld sprake zijn van diefstal door uw eigen personeel. Verder kunt u ook te maken krijgen met (winkel)diefstal, geweld, overvallen, sabotage of zelfs terrorisme. Ons beveiligingsbedrijf in de omgeving van Emmen geeft u graag betrouwbaar beveiligingsadvies en helpt u waar nodig. RSS Security geeft u niet alleen inzicht in de risico’s voor uw bedrijf of organisatie, maar biedt u ook praktische tips en mogelijkheden om criminaliteit zoveel mogelijk te beperken of door het nemen van preventieve maatregelen zelfs op te lossen.

Neem contact op en vraag ons advies

Wij voorzien u graag van het meest deskundige beveiligingsadvies in Emmen en omstreken. Naast het geven van beveiligingsadvies bieden wij verschillende vormen van beveiliging aan, waaronder uitvaartbeveiliging en luchthavenbeveiliging. Ook leveren wij proactieve verkeersregelaars. Wij beschikken over diverse certificaten, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Certificaat Evenementenbeveiliging en Certificaat Beveiliging. Heeft u vragen? U bereikt ons via +31 (0)591 − 74 60 14.