Beveiligingsadvies

Voor betrouwbaar beveiligingsadvies kunt u terecht bij RSS-Security. Wij bieden effectieve, preventieve, oplossingsgerichte en proactieve beveiligers die met u meedenken.

Beveiligingsadvies en expertise

Iedere locatie en elk evenement is uniek. Dat maakt de beveiliging zo bijzonder. RSS-Security heeft de expertise in huis om u te voorzien van een gedegen advies en uitvoering. De primaire verantwoordelijkheid van RSS-Security is het beveiligen van uw organisatie We analyseren eerst de te beschermen belangen, vervolgens kijken we naar de risico’s en vertalen we dit naar een advies. Vanuit het oogpunt van kwaliteit en efficiëntie komen we tot een optimale inrichting van de beveiligingsmaatregelen. RSS-Security vertaalt de uitkomsten van de analyses naar een beveiligingsadvies passend bij uw wensen en het geldende veiligheidsbeleid.

Onze advisering bestaat uit de volgende diensten:

  • Calimiteitenplan
  • Beveiligingsplan
  • Risicoanalyse

Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging. De gediplomeerde beveiligers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat.