Ad-hoc beveiliging

RSS-Security biedt u professionele ondersteuning om de extra risico’s te beheersen en af ​​te dekken. Zodat u de handen vrij heeft voor het herstellen van de schade en het waarborgen van de continuïteit van uw organisatie of bedrijf. Ad-hoc beveiliging is een dienst gericht op een specifiek geval of situatie.

Er kunnen altijd onverwachte situaties ontstaan waarin beveiliging ineens noodzakelijk wordt. Voorbeelden hiervan zijn: de uitval van personeel, ongeval, brand, inbraak of ramkraak, stroomstoring, storing aan de alarminstallatie of schade aan uw pand.

Het op afstand houden van publiek, pers en het bewaken van goederen. Daarmee speelt het Ad-hoc Beveiligingsteam een essentiële rol in uw crisismanagement. Nadat de hulpdiensten vertrokken zijn blijft u vaak letterlijk met de schade zitten.

Naast de beveiligingsbeambtes, die geselecteerd zijn op hun kwaliteiten en vaardigheden, kunnen we ook beschikken over verkeersregelaars en camerabewaking.

Ook beschikken wij over verschillende keurmerken, waaronder het Certificaat Nederlandse Veiligheidsbranche, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Beveiliging. De gediplomeerde beveiligers van RSS-Security zijn door heel Nederland inzetbaar en zijn in het bezit van een geldig EHBO en/of BHV Certificaat.